Tilbygning med bryggers

Tilbygning med bryggers

Disse kunder henvendte sig til Boligdrømme, da de ønskede en tilbygning med bryggers og måske nyt badeværelse. De manglede et sted at stå med blomster, der skulle plantes ud. Og så manglede de et sted, hvor manden kunne partere et stykke vildt, når han havde været på jagt.

Sammen lavede vi nogle optegninger og anslog priser på projektet. Men det blev meget dyrere, end hvad kunden ønskede at bruge. Jeg kom derfor med et forslag til ændringer af det eksisterende hus. Kunden blev begejstret for mine ideer, og jeg fik deres budget og lagde en plan for, hvad vi kunne lave inden for denne prisramme.

Vi startede med de vigtigste ting. Vi købte et nyt fyr og ændrede placeringen i det gamle bryggers. Der kom nye fliser, og vi ændrede totalt deres badeværelse. Samtidig lavede vi en stor veranda med udekøkken, som kunne bruges til planter og dyr og med god plads til gummistøvler. Undervejs holdt vi øje med budgettet. Hen mod slutningen af projekter kunne vi se, at der var penge nok til at få lavet en ny enkel trappe til førstesalen, så de trygt kunne gå op og ned.

Alt i alt et spændende projekt og en rigtig god løsning for landhuset.