KØKKENINDRETNING

Køkken idé

Dette hus havde et lille køkken og vægge blev revet ned og der blev skabe et stort flot køkken alrum. Bemærk samspillet mellem de 2 forskellige fronter og de frit hængende skabe bag på køkken øen. Et rigtig flot resultat.

Loftvinduer

Kolonihave skulle have en helt stor renoveringstur, hvor der blev isoleret, sat ny indvendig beklædning, etablering af loftvinduer og indsat nyt køkken. Prøv selv at se hvilken forandring det gav.

Salg af lejlighed

Denne 2 værelses lejlighed var sat til salg, men køkkenet var fra start 90érne og indretningen var rodet. Boligdrømme.dk fik til opgave at friske boligen op og vi startede med at rydde op, gøre rent, sortere nogle af møblerne fra og så malede vi vægge, lofter og lågerne på køkkenet. Spisebordet blev savet til og stolene fik nyt betræk. Prisen for denne opgave blev kr. 9.200,- inkl. materialer og maling. Arbejdet tog 2 dage og sælger deltog selv i forandringsprocessen.

Nyt og gammelt forenes

Helt nyt køkken i hus som blev totalrenoveret med stor hensyntagen til de oprindelige detaljer i huset. Nyt og gammelt i fin harmoni.

Åbent køkken

Lille køkken blev åbnet op mod stuen. Væg blev fjernet og nyt loft og køkken blev sat op. En kæmpe forandring. Familien fik nu et stort køkken/alrum, som er familiens samlingspunkt. Renoveringen kostede kr. 80.000,-. Boligdrømme.dk stod for hele renoveringsprocessen ud fra de ønsker kunden havde.

Køkken hos Anette

Komplet renovering af Anette´s køkken, mens hun var på ferie. Nye køkkenskabe, ny bordplade og nye fliser, men genbrug af alle hvidevarer. Resultatet blev en helt ny stil i det gamle lejlighedskøkken. Boligdrømme sørgede for at det gamle køkken blev fjernet, der blev ordnet vægge, elektriker tilføjede ekstra stikkontakter og der blev opsat fliser og monteret splinternyt køkken.  En uges tid efter kom Anette hjem fra ferie til et færdigt nyt køkken. Vi havde lidt problemer med tørretid på murerarbejdet, så mange aften timerne blev brugt for at overholde tidsplanen. I fremtiden er vi opmærksom på at sætte ekstra tid af til tørretid..

Komplet renovering af Anette´s køkken mens hun var på ferie. Nye køkkenskabe, ny bordplade og nye fliser, men genbrug af alle hvidevarer. Resultatet blev en helt ny stil i det gamle lejlighedskøkken.

Ny bordplade i landejendom

Køkken på landejendom. Her var brugt standard elementer og der var fremstillet fronter, speciallavet af profilbrædder. Ny bordplade i valnød blev monteret og der blev opsat nye italienske fliser hele vejen hen på væggen ved kogepladen. Ny stil og alligevel tro mod den traditionelle stil der var i hele huset.

Personligt præg

Anja og Jesper byggede til og fik nyt køkken. Funktionelt og enkelt og med den røde væg fik de sat deres personlige præg på køkkenet.

Åbent køkken

Lejlighed med klassisk indretning med overskabe og højskab som deler køkken og stue. Med den nye indretning blev overskabe fjernet, køleskabet blev sat over på den anden side. Dermed blev køkkenet åbnet op og familien fik et køkken/alrum, hvor de kan være sammen. Bemærk de ekstra skabe i samme design som giver masser af opbevaring.

SKRIV TIL MIG