Hvem er jeg

Indehaver af Boligdrømme.dk

Mit navn er Joan Hinsch, og jeg er kreativ indretningskonsulent og uddannet dekoratør med mere end 25 års erfaring. Jeg forvandler mine kunders hjem til dét, de drømmer om.

Jeg har i flere år arbejdet i køkkenbranchen, og derfra har jeg erfaring med både byggestyring og planlægning af større projekter. Når jeg hjælper en kunde med et renoverings- eller byggeprojekt, står jeg derfor for at koordinere håndværkere mm. Som kunde hos Boligdrømme kan man derfor sagtens læne sig tilbage i stolen og blot nyde at se, hvordan hjemmet bliver  forvandlet

Kommunikation er nøglen til mange ting, heriblandt at forvandle mine kunders hjem til en drømmebolig, der lever op til både ønsker og behov. Jeg forstår mig på, hvad mine kunder fortæller mig og tætte dialoger gennem projektet er vigtige for et godt resultat.

Jeg er optimist og ser derfor muligheder frem for begrænsninger.

Mine samarbejdspartnere

Tømrer og snedker

Finn Anker Larsen

Selvstændig tømrer og snedker med 30 års erfaring.

Murermester

Christian Nolte Bager

Selvstændig murer med 20 års erfaring.

Jeg samarbejder desuden også med elektriker, vvs’er, fliseleverandør samt maler. Boligdrømme håndterer projektet fra start til slut – selv ved uforudsete ændringer i planen, kan du være tryg.